Radiohytten på Totland

Radiohytten på Totland2018-02-27T21:00:15+00:00

Hytten på Totland er gruppelokale der vi har møter og sosiale samlinger. Godt utstyrt radiorom, flere antennemaster og antenner for alle bånd. Stor stue, soverom med gode overnattingsmuligheter, moderne kjøkken og toalett. I høyde er det ca. 300 meter over havet. Beskjeden bebyggelse i nærområdet gir ideelle forhold og lite støy.

Adresse : Bergensgruppen av NRRL, Totlandsvegen 501, 5226 Nesttun

Stuen: I stuen er det fint plass til 20-25 personer. Elektrisk oppvarming med panelovner. Ovnene er termostatstyrt og på tidsur slik at de automatisk slår seg av etter 4-5 timer. Dette for å unnå overraskelser på strømforbruket.

Soverom: Det er to soverom. Det store soverommet har 5 senger, bord og stoler. Alle rom er for øvrig utstyrt med brannvarsler og brannstige for evakuering da rommene er i 2. etg.

Kjøkken: I 2015 la vi nytt gulv og bygget nytt kjøkken. Dette er utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, panner og ellers det meste som trengs av bestikk.

Bad/WC: Hytten er utstyrt med vanlig toalett, men har ikke dusj. Vannforsyningen er fra brønn og det kan i perioder være begrenset med vann i brønnen. I svært lange kalde perioder kan vannet fryset. Det oppfordres til å sjekke vannforsyningen før man benytter toalettet.’

Bergensgruppen av NRRL, Totlandsvegen 501, 5226 Nesttun.
Bruk "Kontaktskjema [LINK]"