Temakvelder og foredrag

Temakvelder og foredrag

Først og fremst håper vi at alle våre nye radioamatører ønsker å komme på medlemsmøtene. (Se i “Møte/Drop-In Totland” i minikalenderen til venstre) Husk at det er oppmøte som gjelder for å komme godt inn i gruppen og aktivitetene.

Utover dette ønsker å komme i gang igjen med temakvelder og foredrag til høsten. Vi forsøker da planlegge og booke inn konkrete ting i kalenderen. Det har generelt sett vært god aktivitet i gruppen de siste årene. Vi kan gjerne skru opp et knepp til og aktivere flere resurspersoner i gruppen som sitter på god kompetanse samt bli flinkere på å invitere folk inn i prosjektene. Utfordringen er at mange sitter på hver sin haug eller i mindre grupperinger der gjerne flere kunne vært med.

Disse «resurspersonene» er ofte en god blanding av lang erfaring innen hobbyen og gjerne yrkesrelaterte spesialområder innenfor elektronikk eller kommunikasjon. Vi forstår at det også ligger mye og variert kompetanse hos våre nye radioamatører i gruppen.

Til dere nye kan jeg kort nevne at historisk har det vært veldig bra oppmøte og høy gøy faktor på dette tidligere. På Totland får vi fint plass til 25-30 personer i stuen. Vi har både lerret og projektor.

Jeg oppmuntrer særlig de som har vært med lenge om holde foredrag. Det kan være noe som dere syns er enkelt, men gjerne ikke like så enkelt for våre nye radioamatører. Her har vi at ansvar med å formidle alle muligheter vi har i både Bergensruppen og NRRL. Sambandsgruppen er et godt eksempel og har vært flink med både foredrag, øvelser og testprosjekt.

Vi som har vært i gruppen og miljøet en stund kjenner gjerne til hvem som er spesielt god på en del områder og jeg vil spesifikt forsøke å booke inn en del av dem på enkelte tema.

 

Ønsker konkrete tilbakemeldinger:

1) Hva medlemmene ønsker.

2) Foredragsholdere som kommer med Tema de kan kjøre og dato.

Temakveldene kan fint kombineres med våre vanlige medlemsmøter/drop-in. Se kalenderen i månedsvisning for planlegging.

http://www.la1b.no/kalender/

Send på e-post til Reidar, LA4XLA angeltveit@outlook.com (Ikke post på Facebook)

 

73 de LA4XLA Reidar på vegne av Bergensgruppen av NRRL

 

 

By |2017-05-14T16:47:28+00:0014.5.2017|Aktiviteter|
Bergensgruppen av NRRL, Totlandsvegen 501, 5226 Nesttun.
Bruk "Kontaktskjema [LINK]"