Drop-in/sommeravslutning med grilling.

Drop-in/sommeravslutning med grilling.

Kommende mandag 19. juni er siste offisielle drop-in før sommerferien der vi fyrer opp grillen uavhengig av hva vær værgudene skulle by på! Skulle det bli veldig vått har vi et godt utstyrt kjøkken. Ta med egen grillmat og drikke. Gruppen holder grill, grillkull og noe kald mat så langt beholdningen rekker. Div. potetsalat, salat, dressing, ketchup, sennep osv. Vi har også kaffe som vanlig.

Håper våre nye medlemmer har anledning å komme.  Vi har nylig hatt service på beam antennen med bytting coaxkabel, så det er god anledning å prøve seg på noen kontakter på HF-stasjonen.

Det vil være folk der fra klokken 16:00 og utover kvelden denne dagen. Skulle det bli vel seint har vi minst 9 sengeplasser…

Parkering langs vei er begrenset til noen få biler. Vi kan parkere fra der stien opp til hytten starter og nedover til “parkering forbudt opphører”-skiltet. Henstiller derfor medlemmene til å benytte parkeringsplass på toppen av bakken dersom det er fullt langs den offentlige veien.  Se for øvrig: Totland parkering og tilkomst.

73 de LA4XLA

 

By |2017-06-13T22:11:59+00:0013.6.2017|Aktiviteter|
Bergensgruppen av NRRL, Totlandsvegen 501, 5226 Nesttun.
Bruk "Kontaktskjema [LINK]"